Workshop Ontspanningsmassage Hond

55 (incl. BTW)

Beschrijving

Na aanmelding ontvang je de syllabus met daarin linkjes naar de praktijkfilmpjes. Het praktijkdeel wordt in de syllabus uitgelegd.  Zijn er vragen na het lezen van de syllabus en het bekijken van de filmpjes, dan mag je hierover altijd contact opnemen met Marlies (kosteloos!).

Waarom zou je het doen?

Massage is een weldaad voor lichaam het geest, ook voor dieren. Het is een aangename beleving voor alle honden, maar zeker voor de honden die al op leeftijd zijn, problemen hebben aan het bewegingsapparaat of die snel gespannen raken en/of angstig zijn. Daarnaast kan massage helpen werkhonden/sporthonden beter te laten presteren en geeft het verminderde kans op blessures. Een leuke en zeker niet onbelangrijke bijkomstigheid van masseren is dat het de band tussen hond en eigenaar intensiveert!

Tijdens de workshop leren de hondeneigenaren verschillende technieken die komen uit de Klassieke Massage, Acupressuur/Shiatsu en TTouch. Door een mix te maken van deze drie kom je tot een breed inzetbare basismassage, die voor alle hondeneigenaren eenvoudig aan te leren is.

Voor wie? 

Voor hondeneigenaren, maar ook trimsters, gedragstherapeuten, medewerkers van een asiel of uitlaatservice. Kortom, iedereen die graag meer leert over hondenmassage.

Vervolg

Heeft hondenmassage je interesse gewekt? Het is mogelijk om na deze cursus (of in plaats van de online cursus) een praktijkles te plannen met Marlies. De technieken worden dan in een klein groepje, of 1 op 1 uitgelegd en toegepast op jou eigen hond. Meer weten over de mogelijkheden, kosten, locatie en data? Kijk op Workshop Ontspanningsmassage Hond | Natuurlijke Diergeneeskunde (lunanueva.nl)  Of neem contact op met Marlies!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Ontspanningsmassage Hond” te beoordelen
© 2024 Mol DierenOsteopathie - Powered by Maatos