Workshop Acupressuur Hond

55 (incl. BTW)

Cursussen inbegrepen

Beschrijving

Voor verbetering en behoud van de gezondheid van uw hond!

Acupressuur is een Oosterse drukpuntenmassage waarvan de basis voor iedere hondeneigenaar aan te leren is. Uw hond regelmatig behandelen met acupressuur verbetert zijn/haar fysieke en emotionele gezondheid. En niet te vergeten; het versterkt de band tussen hond en eigenaar.

Het masseren van bepaalde meridianen en het behandelen van specifieke acu-punten hebben o.a. een versterkende invloed op de weerstand, optimaliseren de stofwisseling en het geeft ondersteuning aan het bewegingsapparaat (denk hierbij ook aan spier- en peesklachten, artrose gerelateerde aandoeningen als heup/elleboogdysplasie en spondylosis). De meridianen zijn verantwoordelijk voor het voeden/bevochtigen van iedere cel in een lichaam. Met behulp van de punten die zich op de meridianen bevinden kun je het hondenlichaam helpen om in balans te komen en te blijven. Bij acupressuur maak je gebruik van verschillende manuele technieken om de acu-punten te behandelen.

Voor wie?

Een vooropleiding is niet nodig. Elke hondeneigenaar kan deze technieken leren! Natuurlijk kan dit ook een mooie aanvulling zijn wanneer je een trimsalon, hondenuitlaatservice, hondendagopvang of iets dergelijks hebt.

Opzet: 

Je krijgt een syllabus in Pdf, met daarin links naar de praktijkfilmpjes. Je kunt studeren in je eigen tempo, wanneer jij dat wilt (en niet te vergeten; wanneer je hond even ontspannen kan liggen!)

Meer leren?

Heeft deze cursus jou interesse gewekt, en wil je meer leren in een praktijkles? Of liever niet online studeren, maar een 1 op 1 les boeken ? Neem contact op met Marlies; Workshop Acupressuur Hond | Natuurlijke Diergezondheid (lunanueva.nl)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Acupressuur Hond” te beoordelen
© 2024 Mol DierenOsteopathie - Powered by Maatos