19 oktober 2024 in Lochem: Workshop hondenmassage

125 (incl. BTW)

Beschrijving

Massage is een geweldige manier om de band met je viervoeter te versterken en zijn algehele welzijn te bevorderen. Het verbeterd namelijk de doorbloeding, stimuleert afgifte van rustgevende hormonen, en zorgt ervoor dat spieren en bindweefsel soepel blijven. Of je nou een jonge of oude hond hebt, een sporthond of een wandelmaatje; elke hond kan baat hebben bij een massage!

Aan het einde van deze workshop beschik je over de kennis en vaardigheden om jouw eigen hond een ontspanningsmassage te geven. Gun je hond deze heerlijke ervaring!

Docenten: Dominique Frohoff (hondenfysiotherapeut/chiropractor) en Marijke Mol (hondenosteopaat)

Dominique en Marijke hebben beiden een achtergrond als humaan fysiotherapeut, en zijn gespecialiseerd in de behandeling van honden. Een ideale combinatie om hondeneigenaren de fijne kneepjes van de hondenmassage bij te brengen!

Een vooropleiding is niet nodig, iedereen kan meedoen. Omdat niet elke hond geschikt is voor het meedoen in een workshop setting, hebben we ook meerdere plaatsen voor mensen zonder hond beschikbaar! Zo kun je de geleerde technieken in alle rust thuis toepassen, en voorkomen we stressvolle situaties. Je eigen hond meebrengen is dus niet noodzakelijk.

Wat leer je?
We starten met een stukje theorie. Waarom, hoe, wanneer, maar vooral ook wanneer NIET masseren? Vervolgens gaan we verder met de technieken. Tijdens de workshop leer je verschillende technieken die komen uit de Klassieke Massage, Acupressuur/Shiatsu en TTouch. Door een mix te maken van deze drie kom je tot een breed inzetbare basismassage, die voor alle hondeneigenaren eenvoudig aan te leren is.

 

Locatie: De Zwiepse Molen, Zwiepseweg 165, 7241 PT Lochem (ook een mooie locatie voor een wandeling voor of na de cursus!)
Datum: zaterdag 19 oktober 2024
Tijd: 9:00-12:00 uur OF 13:00-16:00 uur. Er zijn dus 2 groepen, een ‘s morgens en een ‘s middags.
Kosten: €125,- incl. btw, koffie/thee en een syllabus.

Aanmelden, of meer info? mail naar info@moldierenosteopathie.com (de aanmeldlink op de site werkt nog niet, vandaar dat je je ouderwets moet aanmelden via mail).

vol= vol, dus meld je snel aan!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “19 oktober 2024 in Lochem: Workshop hondenmassage” te beoordelen
© 2024 Mol DierenOsteopathie - Powered by Maatos